Fri frakt vid 1000:- / Snabb leverans / Hållbara produkter

MeraMammaLouise/MammaLouise Syr

Unika kläder för stora och små

samt produkter för en mer hållbar vardag

MeraMammaLouise/MammaLouise Syr

2012 startades MammaLouise Syr eftersom jag, Louise, var hemma med mitt första barn. PappaPontus tyckte att MammaLouise behövde skaffa sig en hobby och min första overlockmaskin inhandlades. Jag sydde mössor och byxor till vänner och familj och utvecklades mer och mer till det jag gör idag. Med åren kom fler barn, vi har fyra stycken, och kläderna jag sydde anpassades med inspiration från mina egna barn. Kläder ska vara mjuka och sköna och det ska vara lätt att leka i dem. Jag tycker också att det är viktigt att de håller många tvättar och att barnen kan växa med sina kläder. Därför har mina plagg muddar i ben och ärm för att lätt kunna vikas upp eller ned beroende på hur stort barnet är. Tygerna är ekologiska och all klädproduktion sker i Uppsala av mig, Louise.

När vi under några år bodde i Dallas, USA, hittade vi produkter på den amerikanska marknaden som saknades på den svenska. Smarta lösningar som underlättar matningar, picknicken och minskar vattenpölar under bebisars matstolar anammades och nu finns dessa produkter även för er att ta del av. Produkterna har ett hållbarhetstänk där min tanke är att underlätta vardagen för stora och små.

Jag hoppas få växa tillsammans med er och era behov och ser fram emot respons, tips och önskemål. Vill ni beställa kläder som inte finns i min webbshop är ni välkomna att höra av er till mig via FacebookInstagram eller mail. Mina tyger hittar ni här

Tack för att du hittat hit och välkommen!

Foto: Pontus Wåhlin (www.pontuswahlin.se)